Παιδικά πάρτυ με την υπογραφή της “εξόρμησης”

November 18th, 2011
Από

Η εξόρμηση αναλαμβάνει το αθλητικό κομμάτι της μικρής σας ξεχωριστής εκδήλωσης !!

Μεγάλη κλήρωση στο τέλος κάθε σχολικής περιόδου από την ¨εξόρμηση¨ !

October 6th, 2011
Από

Απo φέτος και για κάθε χρόνο η ” εξόρμηση ”  θα κάνει μια μεγάλη κλήρωση στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς . Τα σχολεία που μας επισκέπτονται κάθε χρόνο θα λαμβάνουν μέρος αυτόματα σε μία κλήρωση στην οποία το τυχερό σχολείο που θα κληρωθεί θα κερδίζει 6 μπάλες από την ADIDAS την εταιρεία που είναι χορηγός μας και μας στηρίζει τα τελευταία χρονια .

Φυλλάδιο της “Εξόρμησης” 2011-12

September 3rd, 2011
Από

Μπορείτε να δείτε από εδώ, να κατεβάσετε ή και να εκτυπώσετε το φυλλάδιο των σχολικών εκδρομών “Εξόρμηση”.

Νέα αθλητικά κέντρα (2011)

August 25th, 2011
Από

Από την νέα σχολική χρονιά η ” εξόρμηση” σας εξασφάλισε  δύο νέους μεγάλους και ασφαλείς αθλητικούς χώρους σε καταπράσινο περιβάλλον για να πραγματοποιήσετε την επίσκεψη – εκδρομή σας . Τα νέα αθλητικά κέντρα που συνεργαζόμαστε από φέτος 2011 – ’12 βρίσκονται στις εξής περιοχές : 1) ΚΟΡΩΠΙ  2)  ΣΠΑΤΑ

Καλώς ήρθατε στο exormisis.com

October 12th, 2010
Από

Καλώς ήρθατε στο exormisis.com! Ελπίζουμε να σας αρέσει ο νέος μας ιστότοπος και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση. Θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από το κεντρικό menu που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτό το χώρο να σας ενημερώνουμε για τις νέες μας δραστηριότητες. Καλή περιήγηση!!!