Κριτικές Πελατών

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πανέμορφη φιλοξενία σας ,για την ευγένειά σας , και τέλος για το παιδαγωγικό έργο που επιτελείτε με μεγάλη επιτυχία !
Ο χώρος που έχετε επιλέξει μας κάλυψε πλήρως σε όλα τα επίπεδα (σκίασης,κλιματισμού,άνεσης,και πολλών δραστηριοτήτων ταυτόχρονα ) κάτι που είναι πολύ δύσκολο να συνδιαστεί σε ένα αθλητικό κέντρο καθώς τόσα χρόνια επισκεπτόμαστε τόσες εγκαταστάσεις και δυστυχώς δεν μένουμε ικανοποιημένοι στο βαθμό που μείναμε με εσάς .
Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι ,και την επόμενη χρονιά θα ξανασυνεργαστούμε.

Κα Αλντουβά
Saint Joseph - Ιδιωτικό Δημοτικό- νηπιαγωγείο

Μιχάλη σε ευχαριστούμε για την όλη οργάνωση . Ήταν όλα εξαιρετικά όπως κάθε χρόνο.

Κος Βεσκούκης Χρήστος
93ο Δημοτικό Νεου Κόσμου

Σας εμπιστευόμαστε 4 χρόνια και αυτό δεν είναι τυχαίο! Τα παιδιά με το συγκεκριμένο αθλητικό πρόγραμμα καλύπτονται και είναι ευχαριστημένα.Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον χώρο σας στο Κορωπί γιατι είναι πολυ μεγάλος-άνετος- με φυσικο τοπίο και με πλήρη ορατότητα ώστε να παρακολουθούμε άνετα απο τον χώρο που βρισκόμαστε εμείς οι εκπαιδευτικοί τις δραστηριότητες των παιδιών .Να μας περιμένετε και την επόμενη χρονιά.
Καλό καλοκαίρι.

Κα Σαρδελή
100ο Δημοτικό Νεος Κόσμος

Συγχαρητήρια για την οργάνωση , την εξυπηρέτηση και την παιδαγωγική συμπεριφορά προς τα παιδιά.

Κος Χαράλαμπος
127ο Δημοτικό Κολωνού

Το αθλητικό κέντρο του Κορωπίου που σας επισκεφθήκαμε ήταν πραγματικά πανέμορφο στάδιο, ακριβώς όπως μας το είχατε περιγράψει! Η εξυπηρέτηση η δική σας προσωπικά αλλά και των γυμναστών ήταν άψογη παρ΄ότι συμμετείχαν πάρα πολλά παιδιά.Σας βάζω άριστα σε θέμα οργάνωσης - ασφάλειας -καθαριότητας- σκίασης των χώρων που έκαναν τα παιδιά διάλειμμα και εξυπηρέτησης .
Σας εύχομαι να συνεχίσετε με αυτόν τον τρόπο!!!

Λεωνίδας Τσούρμας
2ο & 11ο Δημοτικά Σχολέια Ηρακλείου

Μπορώ να πώ πως περάσαμε πάρα πολυ όμορφα και είμαστε και πολύ ενθουσιασμένοι με την όλη στάση σας προς τα παιδιά και αλλά και τους δασκάλους. Η ομάδα που έχετε είναι εξαιρετικά παιδιά και φαίνεται πως είναι επαγγελματίες. Όλα ήταν περίφημα με λίγα λόγια . Ελπίζουμε να σας ξαναεπισκεφθούμε και την επόμενη σχολική χρονιά!!

Κος Κλεομένης Αρφάνης
31ο Δημοτικό Περιστερίου

Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη εκδρομή που κάναμε στο αθλητικό σας κέντρο.Μας αρέσει πολυ που υπάρχει πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα καθ΄βς επίσης και πολλοι γυμναστές αναλογικα με τα παιδιά που συμμετέχουν .Σας ευχόμαστε καλο καλοκαίρι και ελπίζουμε η πισίνα τον επόμενο χρόνο να λειτουργεί για τους δασκάλους....

Κα Αργυρίου Ιωάννα
2ο Δημοτικό Πεύκης

Μιχαλη σε ευχαριστουμε για την υπεροχη εξυπηρετηση που ειχαμε εμεις οι δασκαλοι αλλα πανω απο ολα καιτα παιδια που ξετρελαθηκαν με την εκδρομη την προηγουμενη σχολικη περιοδο. Θα επικοινωνησουμε φετος και παλι απο νωρις να μας κλεισεις μια ημερομηνια προς τον ιουνιο.Εχεις χαιρετισμους και απο τον υποδιευθυντη μας το Κο Σιμο . Φιλια απο τα Μέγαρα!

κα Βασιλική