Παιδικά πάρτυ

Τα τελευταία χρόνια ειδικά στο εξωτερικό οι μικρές εκδηλώσεις όπως πάρτυ γενεθλίων και ονομαστικές εορτές παιδιών ηλικίας 5-11 χρονών έχουν αλλάξει χαρακτήρα .

Οι  γονείς πολλές φορές όταν αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν μια εκδήλωση όπως γενέθλια ή ονομαστική εορτη δεν έχουν ένα πρόγραμμα συγκεκριμένο για το πώς θα περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα το ίδιο τους το παιδί αλλά και οι καλεσμένοι φίλοι του . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκονται  κάθε στιγμή δίπλα στα παιδιά , να μην ξεκουράζονται ούτε να χαλαρώνουν σε έναν άλλο χώρο με τους υπόλοιπους γονείς .Όλη αυτή η διαδικασία δεν αρέσει φυσικά ούτε στα παιδιά γιατί θέλουν να μείνουν μόνα τους και να αισθάνονται για λίγες ώρες ανεξάρτητα σε ό,τι παιχνίδι θέλουν να παίξουν.

Σε αυτό το σημείο έρχεται η ομάδα γυμναστών της εταιρείας ” εξόρμηση “ να αναλάβει  το οργανωτικό  κομμάτι. Σας επισκέπτεται στον χώρο σας ή σας υποδέχεται σε μεγάλους ιδιωτικούς αθλητικούς χώρους που συνεργάζεται και αναλαμβάνει όλο το αθλητικό πρόγραμμα  απασχολώντας τα παιδιά  με τα εξής αθλήματα: ποδόσφαιρο, τοξοβολία , baseball , handball , κυνήγι κρυμμένου θησαυρού και διάφορα παιχνίδια ειδικά για τις μικρές ηλικίες . Στην ομάδα μας βρίσκεται επίσης και ένας ταχυδακτυλουργός- κλόουν που αναλαμβάνει δράση μόλις τελειώσει το αθλητικό πρόγραμμα. Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά ξεκουράζονται  και παράλληλα  ψυχαγωγούνται  με ένα πολύ ξεχωριστό στύλ.

Μετά απο μία τέτοια εμπειρία τα παιδιά φεύγουν χαρούμενα από την εκδήλωσή σας  και φυσικά θα είναι και το πρώτο θέμα συζήτησής τους στο σχολείο όταν θα επιστρέψουν.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο!