ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Η “ εξόρμηση ” ιδρύθηκε από μια ομάδα νέων γυμναστών/πρωταθλητών στίβου. Σκοπός της είναι η οργάνωση και ο συντονισμός σχολικών εκδρομών με αθλητικό περιεχόμενο, για μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων σε επιλεγμένα αθλητικά κέντρα σε όλη την Αττική.

Τα αθλητικά κέντρα βρίσκονται σε πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, είναι κατάλληλα διαμορφωμένα και εξοπλισμένα με σύγχρονες υποδομές και ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες ( ποδόσφαιρο – βόλεϊ – μπέϊσμπολ – χάντμπολ – γκόλφ – τοξοβολία και διάφορα παιχνίδια) για μαθητές και μαθήτριες, ενώ παράλληλα οι χώροι των αθλητικών κέντρων είναι περιφραγμένοι και φυλασσόμενοι, παρέχοντας πλήρη ασφάλεια στα παιδιά.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους – σε κάθε άθλημα – γυμναστές, οι οποίοι δημιουργούν ομάδες παιδιών και κάθε μισή ώρα αλλάζουν αθλητική δραστηριότητα. Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής, υπάρχει πάντα ένας  ιατρός για την ιατρική κάλυψη των παιδιών.

Με αυτόν τον τρόπο, οι δάσκαλοι/καθηγητές μπορούν και αυτοί να απολαύσουν χωρίς άγχος την εκδρομή/επίσκεψη, και το όμορφο περιβάλλον από την καφετέρια του σταδίου.

Δείτε ή κατεβάστε ακόμα και το φυλλάδιο της ” εξόρμησης “. 

Δείτε στο παρακάτω συνοπτικό video στιγμές από μια ολοκληρωμένη μέρα εκδρομής: